• nl
  • en

Direct iemand spreken?

+31 (0)180 512611

Alle oplossingen voor hoogwaardig en kwalitatief vastgoedonderhoud in Zuid-Holland

14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen Conform ISO 9001 kwaliteiten Zeer ruime praktijkervaring

Voor grondig vastgoedonderhoud in Zuid-Holland heb je natuurlijk de juiste reinigings-, onderhouds- en beschermingsmiddelen nodig. Al deze producten vind je bij CCPI. Al meer dan 12,5 jaar ontwikkelen en produceren wij hoogwaardige producten voor applicatiebedrijven die werkzaam zijn in de schoonmaak- of bouwbranche. Voor iedereen hebben wij de juiste middelen, waarmee je gegarandeerd bij iedere klus het gewenste resultaat behaalt.

Recente projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze recente projecten.

Bekijk projecten

Hoogwaardige producten voor vastgoedonderhoud in Zuid-Holland

Vastgoedonderhoud bestaat uit herstel-, schoonmaak- en beschermingswerkzaamheden aan de buitenzijde van panden in bijvoorbeeld Zuid-Holland. Scheuren in muren moeten gedicht worden en ook gevelonderhoud en -reiniging is soms noodzakelijk om het gebouw in goede staat te houden. Daarbij mogen de kozijnen ook niet vergeten worden. Bij slecht onderhoud kunnen deze immers gaan rotten, wat de gevel kan beschadigen of tocht veroorzaakt. Met onze hoogwaardige producten voor vastgoedonderhoud voorkom je problemen en houd je de gevel van je pand in Zuid-Holland in topconditie.

Bescherm panden optimaal tegen vuil en beschadigingen

Met onze conserveringsproducten bescherm je gebouwen optimaal tegen vuil en schade. Bovendien zorgen deze producten ervoor dat nieuwe vervuiling gemakkelijker te verwijderen is. Zo voer je vastgoedonderhoud voortaan sneller uit bij jou in Zuid-Holland, waardoor de meerjarenonderhoudsplanning eenvoudiger gehaald wordt.

Vragen? Stel ze ons gerust

Vraag je jezelf af welke middelen het best zijn voor jouw onderhoudsklus? Wij geven je graag persoonlijk advies. Bel hiervoor naar +31 (0)180 512611 of stuur een e-mail naar info@cleaningcareproducts.com en je hebt snel de gewenste informatie.

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.