Groene Hart Ziekenhuis, Gouda

In de afgelopen maand is er intensief onderhoud uitgevoerd aan het nieuwbouwgedeelte van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. Specifiek behelst het project de hoogbouw ter plaatse van de entree en de drie lobben aan de achterzijde. Het nieuwbouwgedeelte is gebouwd in de periode 2011-2013 en sindsdien is er weinig tot geen onderhoud uitgevoerd. Het project betreft specifiek de gemoffelde aluminium kozijnen, vliesgevels en waterslagen i.c.m. de geprofileerde aluminium beplating en dakranden.

Het project is uitgevoerd door Infinity Services BV onder begeleiding van PHB Advice & Projectmanagement in opdracht van J.P. van Eesteren. De aluminium ondergronden zijn middels een intensieve 0-beurt gereinigd met behulp van PreClean AL10 i.c.m. PreClean N-Crème. De ondergronden zijn vervolgens conform de scope van de opdrachtgever en de richtlijnen van de VMRG reversibel geconserveerd middels PreCare RenoCoat.

Na het uitvoeren van de 0-beurt en het reversibel conserveren van de aluminium ondergronden worden deze opgenomen in een onderhoudsprogramma waarbij geadviseerd wordt om minimaal tweemaal per jaar de ondergronden neutraal te reinigen middels PreClean N en de reeds aangebrachte reversibele conservering te onderhouden middels PreCare EasyProtect. Dit geheel in lijn met de VMRG Kwaliteitseisen en Adviezen 2022.

Locatie

Groene Hart Ziekenhuis, Gouda

Ondergrond

  • Gemoffelde aluminium kozijnen, vliesgevels en waterslagen i.c.m. de geprofileerde aluminium beplating en dakranden.

Producten gebruikt bij dit project

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.