Metrostation Beurs, Rotterdam

De perrons van metrostation Beurs in Rotterdam hebben een grondige 0-beurt gehad. Naast de reeds aanwezige soorten verontreinigingen die zich op het perron hadden gehecht waren er ook problemen met de stroefheid van de perrons. Door het gebruik van o.a. emulgerende reinigingsmiddelen werd de aanwezige verontreiniging als het ware verspreid over de perrons wat gladheidsproblemen veroorzaakten. Met elke reinigingsbeurt vormde zich een nieuwe laag verontreiniging op de ondergrond wat de gladheid veroorzaakten.

Middels een intensieve 0-beurt waarbij gebruik is gemaakt van PreClean® AL50 zijn deze problemen verholpen. PreClean® AL50 lost de kleeflaag, waarmee vet, vuil en oxidatieproducten zich aan het oppervlak vasthechten op, dringt er diep in en emulgeert deze vuildeeltjes, daarna dispengeert de vervuiling door het reinigingsproduct, zodat deze op een eenvoudige wijze verwijderd kunnen worden. Hierdoor werd de verontreiniging verwijderd in plaats van deze te verspreiden over het perron.

Inmiddels worden ook de periodieke reinigingsbeurten uitgevoerd middels PreClean® AL50 om in de toekomst dit soort problemen te voorkomen.

Locatie

Rotterdam

Ondergrond

  • Perron

Producten gebruikt bij dit project

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.