Unieke samenwerking CCP International met Nedmag en De Noord Chemicals :

CCPI, Nedmag en De Noord Chemicals zijn een partnership aangegaan betreffende de productie, verkoop en distributie van de bestaande en nieuwe generatie producten voor de gladheidbestrijding. De nieuwste generatie De-Icers zijn in vergelijking met de meeste gangbare calcium chloride De-Icers beter voor mens, milieu en ondergrond. PreSpec® De-Icer MAG bestaat uit 100% werkzame magnesium chloride zonder schadelijke corroderende en irriterende toeslagstoffen.

In de praktijk is PreSpec® De-Icer MAG nauwelijk irriterend voor de huid bij langdurig contact en bovendien is PreSpec De-Icer MAG slechts weinig corrosief voor betond en metalen. Samenvattend is PreSpec® De-Icer MAG veiliger bij gebruik voor mens, dier, omgeving en beplanting. Door deze eigenschappen heeft PreSpec® De-Icer MAG geen gevarensymbolen en H & P zinnen heeft conform REACH 2015.

Alle betrokken partijen nemen hun verantwoordelijkheid in het verder verduurzamen van de oplossingen in de gladheidbestrijding zonder hierbij de kwaliteit van de producten te verwaarlozen. Naast de nieuw PreSpec® De-Icer MAG is de bewezen reguliere PreSpec® De-Icer Prills met een werkzame stof gehalte van ca. 95 % vanzelfsprekend ook nog te verkrijgen via CCPl.

Bekijk hier meer informatie over de PreSpec® De-Icer Prills en PreSpec® De-Icer MAG. 

De-Icer Prills
 

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.