• nl
  • en

Direct iemand spreken?

+31 (0)180 512611

Graafship Yachts en de Impressed Pro Marine lijn

Cleaning Care Products International B.V. (CCPI) en Graafship Yachts slaan de handen ineen en introduceren een geheel nieuwe, innovatieve en exclusieve lijn gericht op de maritieme sector welke onder de naam Impressed Pro Marine op de markt gebracht zal worden. Graafship Yachts is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het produceren en repareren van exclusieve aluminium en stalen rompen en jachten. CCPI is al bijna 15 jaar actief binnen o.a. de schoonmaak- en bouwbranche en heeft reeds een bijdragen geleverd aan enkele zeer prestigieuze projecten in binnen- en buitenland. De vraag naar onze expertise werd op regelmatige basis binnen de maritieme sector gevraagd hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een tailormade hoogwaardige lijn met oplossingen voor pleziervaart, exclusieve jachten en schepen welke gezamenlijk met Graafschip Yachts op de markt gebracht zal worden.


De expertise van CCPI op het gebied van oppervlakte behandelingen en het uitgebreide netwerk van Graafship Yachts maakt deze samenwerking uniek. De Impressed Pro Marine lijn zal exclusief verkrijgbaar zijn via GraafShip Yachts. CCPI zal nauw betrokken blijven bij het proces door o.a. het aanbieden van uitgebreide (praktijk) cursussen en het opstellen van de onderhoudsprogramma's.

 Jacht 2

In de praktijk zal deze samenwerking tussen CCPI en Graafship Yachts resulteren in een no-nonsens aanpak met een handen-uit-de-mouwen mentaliteit. De oplossingen, adviezen en onderhoudsprogramma’s zullen een realistisch en goed onderbouwd verhaal weergeven waarmee booteigenaren een volgende stap kunnen zetten!

Wilt u meer informatie, neem dat gerust contact op met Graafship Yachts.

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.