De Impressed Pro Marine lijn

Cleaning Care Products International B.V. (hierna CCPI) introduceert met gepaste trots, een geheel nieuwe, innovatieve en exclusieve lijn vol hoogwaardige oplossingen gericht op de maritieme sector en pleziervaart. De Impressed Pro Marine lijn is specifiek ontwikkeld voor het gebruik op en rondom jachten en/of schepen. De Impressed Pro Marine lijn bestaat uit unieke hoogwaardige oplossingen welke geproduceerd worden onder de strengste kwaliteitseisen en met de meest innovatieve groene grondstoffen. Dat betekent dat milieuaspecten en effecten bewust zijn afgewogen en geborgd.

Belangrijkste onderdeel binnen de Impressed Pro Marine lijn is onze unieke MarineCoat. Dit exclusieve beschermsysteem biedt een duurzame bescherming voor vrijwel alle watervaste ondergronden zoals bijvoorbeeld polyester, epoxy (GRP) en metalen ondergronden voorzien van een kunststof topcoating. In de praktijk komen we vele schepen en jachten tegen welke niet de aandacht krijgen welke ze verdienen en in een slechte staat (score 4-5) verkeren. Een behandeling zorgt voor een totale refit van het schip waarbij het schip teruggebracht wordt in een goede conditie (score 1-3). Daarnaast zorgt een behandeling met MarineCoat voor een significante kosten- en tijdsbesparing binnen het onderhoudsprogramma van het schip.
Jacht 2
CCPI werkt nauw en intensief samen met enkele exclusief geselecteerde partners welke gespecialiseerd zijn in het specifiek aanbrengen van o.a. het MarineCoat beschermsysteem. Deze geselecteerde partners hebben een uitgebreide verplichte cursus gevolgd bij CCPI. De ondergronden worden technisch en esthetisch beoordeeld en gecategoriseerd geheel in lijn met ons unieke conditiescore systeem. Op basis van deze uitkomsten volgt een tailormade onderliggend projectadvies in combinatie met een werkprogramma en onderhoudsprogramma. Deze onderhoudsprogramma’s zorgen ervoor dat ondergronden technisch en esthetisch in optimale staat blijven. Onze filosofie is hierbij dat onderhoudsvrij niet bestaat en dat “zelfreinigend” een utopie is. Elk jacht of schip is anders en vraagt een individuele benadering als het op onderhoud aankomt.

De expertise van CCPI op het gebied van oppervlaktebehandelingen en het enthousiasme van onze dealers maakt de samenwerking uniek. De Impressed Pro Marine lijn zal exclusief verkrijgbaar zijn via de geselecteerde dealers. CCPI zal nauw betrokken blijven bij het proces door o.a. het aanbieden van uitgebreide (praktijk) cursussen en het opstellen van de tailormade adviezen en onderhoudsprogramma’s. In de praktijk zal de samenwerking tussen CCPI en de geselecteerde dealers resulteren in een no-nonsens aanpak met een typische handen-uit-de-mouwen mentaliteit. De oplossingen, adviezen en onderhoudsprogramma’s zullen een realistisch en goed onderbouwd verhaal weergeven waarmee booteigenaren een volgende stap kunnen zetten!

Zowel de oplossingen, onderhoudsprogramma’s en cursussen hebben als doel om uw jacht of schip in een optimale conditie te brengen én te houden. Uw enthousiasme in combinatie met onze expertise maakt de Impressed Pro Marine lijn tot dé nieuwe standaard binnen de maritieme sector!  

Meer informatie op www.impressedpro.com


CCPI is al 15 jaar actief als ontwikkelaar en producent van hoogwaardige reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten. CCPI biedt applicatiebedrijven, actief in onder andere de schoonmaak-, gevelonderhoud,- en bouwbranche, een uitgebreid scala innovatieve oplossingen aan. CCPI heeft reeds een bijdrage geleverd aan enkele zeer prestigieuze projecten in zowel binnen- als buitenland. De vraag naar onze expertise werd op steeds regelmatigere basis binnen de maritieme sector gevraagd hetgeen uiteindelijk heeft geresulteerd in een tailormade hoogwaardige lijn met oplossingen voor pleziervaart, exclusieve jachten en schepen.

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.