Service en Advies

Binnen CCPI staat service hoog in het vaandel. Zo bestaan onze werkzaamheden niet alleen uit het ontwikkelen van innovatie oplossingen op het gebied van reiniging, bescherming en onderhoud maar hebben we een uitgebreid extra service pakket.

Projectinspecties, referentieproeven en projectadviezen

Allereerst voeren wij dagelijks projectinspecties uit waarbij het plaatsen van referentieproeven een belangrijk aspect is binnen onze werkzaamheden. Hierbij staat het opstellen van een juiste werkmethodiek centraal. Uiteindelijk resulteert dit in een compact opname formulier dat wij kunnen omzetten naar een tailormade projectadvies. Bij het plaatsen van de referentieproef trachten wij deze werkzaamheden uit te voeren binnen dezelfde tijd als die daadwerkelijk gedurende het project beschikbaar is. Daarnaast hebben we de voorkeur voor het plaatsen van referentieproeven op de slechtste kant van een object en het liefst, indien mogelijk, ook op hoogte. Dit om een zo compleet en realistisch beeld te schetsen met daarbij de juiste onderbouwde conclusies en aanbevelingen.
Referentieproef op hoogte

Innovatieve meetapparatuur

Gedurende onze projectinspecties hebben wij de beschikking over innovatieve meetapparatuur. Zo zijn we in staat om altijd de buitentemperatuur, luchtvochtigheid, dauwpunt en de temperatuur van de ondergrond te meten. Daarnaast kunnen we met onze glansmeters de glansgraad meten voor- en na de referentieproeven. Ook hebben onze technisch adviseurs altijd de beschikking over laagdiktemeters en apparatuur om bijvoorbeeld de kwaliteit van RVS te meten. Alles met als doel een zo compleet en onderbouw advies te kunnen geven.
Meetapparatuur

Uitvoeren van ISO/NEN testen

Ook zijn onze technisch adviseurs altijd bereid om diverse ISO/NEN testen uit te voeren. Bijvoorbeeld een Karsten-test om de waterabsorptie van een minerale ondergrond te bepalen. Het uitvoeren van een zogeheten cross-cut test om de mate van hechting van een coatingsysteem te bepalen. Dit alles met als doel de algehele kwaliteit te waarborgen.
Karstentest

Opstart en projectbegeleiding

Tot slot zijn wij regelmatig aanwezig bij de opstart van een project en/of voeren we tussentijdse projectbezoeken uit met daarbij een deel projectbegeleiding. Hierbij is het doel om projecten goed te laten verlopen met uiteindelijk bevredigende resultaten voor onze partners en opdrachtgevers.
Opstart en projectbegeleiding

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.