Missie en visie

Cleaning Care Products International BV, beter bekend als CCPI, is al ruim 15 jaar een vooraanstaande en toonaangevende ontwikkelaar en producent van hoogwaardige, professionele en innovatieve oplossingen op het gebied van reiniging, bescherming en onderhoud voor alle typen ondergronden. CCPI biedt applicatiebedrijven, actief in onder andere de schoonmaak-, gevelonderhoud,- en bouwbranche, een uitgebreid scala innovatieve oplossingen aan.

Bij CCPI geloven we in duurzaamheid en kwaliteit. Onze oplossingen worden daarom ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, waaronder ISO 9001, 14001 en GMP+. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met de impact op het milieu, en de resultaten zijn dan ook bewust afgewogen en geborgd.

Dankzij onze zeer uitgebreide praktijkervaring kunnen wij maatwerkoplossingen leveren voor vrijwel alle soorten ondergronden en type projecten. Door onze bredere kijk op reinigings-, en conserveringsuitdagingen, voortkomend uit de dagelijkse praktijk en onze technische knowhow, zijn wij in staat om per project of probleem een maatwerkoplossing te verzorgen. Hierbij maken we gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten, wat resulteert in een duurzamere werking en een optimaal resultaat. Bovendien zijn onze belangrijkste beschermsystemen reeds getest aan de hand van diverse ISO-NEN testen, waarvan u de resultaten kunt vinden op onze website.

De oplossingen van CCPI komen voort uit ons streven naar het ontwikkelen van innovatieve, veilige, minder milieubelastende en waar mogelijk emissie neutrale reinigings- en conserveringsproducten. Daarnaast speelt de mate van gebruiksvriendelijkheid een bijzonder grote rol binnen de ontwikkelingen in onze R&D-afdeling. Kortom, bij CCPI vindt u de perfecte oplossing voor elk reinigings-, conserverings-, en onderhoudsvraagstuk!

Cirkel van kwaliteit en innovatie

CCPI staat bekend als dé ontwikkelaar en producent van hoogwaardige oplossingen op het gebied van reiniging, bescherming en onderhoud. Het is vooral de technische knowhow van CCPI die ervoor zorgt dat vrijwel altijd een passende oplossing wordt geboden voor elk unieke project. CCPI werkt altijd projectmatig en oplossingsgericht. Een belangrijke tool hierbij is ons unieke en zelfontwikkelde CCPI Conditiescore Systeem.

Innovatie is één van de belangrijkste kernwaarden binnen CCPI. Door voortdurend te streven naar vernieuwende oplossingen en het geven van cursussen en trainingen aan onze partners, tilt CCPI de kwaliteit van de gehele branche naar een hoger niveau. CCPI is een flexibele partner die altijd oog heeft voor maatwerkoplossingen en in staat is om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast is CCPI altijd op zoek naar innovatieve, veiligere en milieuvriendelijkere grondstoffen om toe te passen binnen het huidige pakket of voor het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Samen met haar partners streeft CCPI naar vooruitstrevendheid binnen de markt.

Download onze brochure

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.