Nieuws

Nieuwe parameter in ons CCPI Conditiescore Systeem!

Het doel van ons CCPI Conditiescore Systeem is het zo onderbouwd mogelijk toewerken naar de meest geschikte oplossing voor elk type project. Ook binnen dit systeem blijven we kijken naar innovatieve toevoegingen die de uitkomsten nog beter maken. Vanaf heden passen wij ook de Barcol Hardness Test toe als extra parameter. Deze methode meet met behulp van een Barcol Hardness Impressor de hardheid van materialen zoals aluminium, glasvezel, kunststoffen etc. Daarnaast is de methode ook geschikt om de mate van uitharding van bijvoorbeeld composietmaterialen en coatings te meten.

Regelmatig krijgen we de vraag bij bijvoorbeeld een schade aan een bestaand poedercoat systeem of deze nog voldoet. Dit heeft ons ertoe gezet dit verder te gaan onderzoeken. In samenspraak met enkele poedercoat leveranciers hebben we een dimensionering bepaald a.d.h.v. de Barcol Hardness Test. Op deze manier kunnen we de kwaliteit meten en het eindresultaat beoordelen. Op deze manier kunnen we dus een beter en onderbouwd antwoord geven op deze vraag.

Tot slot is deze meting ook geschikt voor een ander veelvoorkomende vraag. Moeten de aanwezige raamrubbers vervangen worden of kunnen deze nog vooruit? Met behulp van de meting kunnen we de huidige kwaliteit van de raamrubbers meten en onze partners ook hier voorzien van een onderbouw antwoord in plaats van enkel een visuele beoordeling. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!


 

delen:      

23/01/2024   |   Bjorn Bulte

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.