Nieuws

Eindejaarsgroet en kerstsluiting 2023

Het einde van het jaar is altijd een mooi moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Het afgelopen jaar zijn we betrokken geweest bij vele mooie projecten. Het hele jaar werken we met het team van CCPI keihard om onze relaties en partners de hoogst mogelijke service te bieden in combinatie met het aanbieden van innovatieve oplossingen en systemen. Voor ons draait het uitsluitend om kwaliteit en streven we het hoogst haalbare na voor onszelf en onze klanten. Met de juiste kennis in huis onderscheiden we onszelf en bieden we meerwaarde aan onze klanten.

Naast de mooie projecten binnen CCPI gaan we zeker niet voorbij aan de stabiele groei en mooie ontwikkelingen rondom ons maritieme merk Impressed Pro Marine. Ook met Impressed Pro Marine varen we dezelfde koers en kijken we vol vertrouwen uit naar het nieuwe jaar.
Speciale dank aan iedereen binnen ons hechte team die zich dagelijks inzetten voor de goede zaak en uiteraard aan al onze relaties en partners.

Namens ons gehele team wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en gelukkig maar bovenal gezond nieuw jaar! In verband met de feestdagen zijn wij gesloten van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari. Vanaf maandag 8 januari 2024 staan wij weer voor u klaar!

Kerstgroet 2023


 

delen:      

19/12/2023   |   Bjorn Bulte

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.