Nieuws

Uit de praktijk: Glansgraad meting

Bij projecten zijn wij graag van A tot Z betrokken. Naast het verstrekken van uitgebreide projectadviezen, bieden wij ondersteuning aan onze partners waar nodig en bezoeken wij regelmatig lopende projecten om de voortgang te monitoren. Bij Cleaning Care Products International B.V. (CCPI) gaat onze dienstverlening verder dan alleen het leveren van producten; ons doel is om samen met onze partners succesvolle projecten op te leveren.

Op dit specifieke project monitoren we bijvoorbeeld de kwaliteit van de aangebrachte conservering. Een van de methoden die we hiervoor gebruiken, is het meten van de glansgraad. Tijdens dit project varieerde de glansgraad na het aanbrengen van de conservering tussen de 95 en 97 GU, wat een uitstekend resultaat is. Het gebruik van dergelijke parameters geeft onze partner een goede indicatie en biedt hen zekerheid, waardoor we dichter bij ons uiteindelijke doel komen: het opleveren van kwalitatief succesvolle projecten!

Het uitvoeren van tussentijdse projectbezoeken, het ondersteunen gedurende een opstart of het uitvoeren van een eindcontrole zijn services die wij graag uitvoeren. Mocht u geintresseerd zijn neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bij CCPI gaan we door waar andere stoppen!
 


 

delen:      

21/07/2023   |   admin

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.