Nieuws

PreClean N en PreCare EasyProtect: een gouden combinatie voor periodiek onderhoud!

Het belang van periodiek onderhoud is door ons al regelmatig benadrukt. Of het nu gaat om nieuwe ondergronden of ondergronden welke voorzien zijn van een conservering gedurende een 0-beurt, het blijft van essentieel belang de ondergronden op te nemen in een onderhoudsprogramma. Lees voor meer informatie en onze opinie over dit onderwerk het volgende artikel.

De combinatie van reinigen met PreClean® N en onderhouden middels PreCare® EasyProtect vallen binnen de gestelde eisen voor esthetisch onderhoud. Dit systeem beidt vele applicatievoordelen doordat het eenvoudig nat-in-nat is aan te brengen en bovendien ook in vochtige weersomstandigheden. PreClean® N is pH-neutraal en bevat dus geen etsende en/of blekende componenten waardoor ondergronden veilig gereinigd kunnen worden zonder hierbij te etsen en daarnaast is reinigen met PreClean® N ook een stuk veiliger voor de gebruiker!


PreCare® EasyProtect biedt daarnaast een duurzame technische bescherming van circa 6 tot 12 maanden en geeft ondergronden bovendien hun originele esthetische karakter terug. Daarnaast kan ook het glaswerk direct meegenomen worden bij een correct toegepaste verdunning. Tot slot biedt het systeem ook economische voordelen doordat het verbruik zeer laag is door de lage dosering (PreClean® N 1:30 en PreCare® EasyProtect zelfs 1:1000).

delen:      

07/03/2023   |   admin

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.