Nieuws

Beschermsystemen PreCare EasyProtect en PreCare EasyProtect ELS verder geïnnoveerd!

De beschermsystemen PreCare EasyProtect en PreCare EasyProtect ELS bieden applicatiebedrijven al jaren een passende oplossing voor het reversibel nat-in-nat conserveren (vaak binnen een meerjarenonderhoudsprogramma) van gladde gevelmaterialen. Beide beschermsystemen excelleren met name in gebruiksgemak i.c.m. de prestatie en de daarbij behorende budgettering.

Binnen ons R&D team staat naast het introduceren van innovaties ook het door ontwikkelen van de huidige systemen en oplossingen centraal. Hierbij is de doelstelling om de beschermsystemen verder te verbeteren en hiermee op een nog hoger niveau te brengen. Na een intensieve ontwikkeling en vervolgens uitgebreide periode van praktijktesten heeft het R&D team beide beschermsystemen vrijgegeven en zijn deze op een groot aantal aspecten sterk verbeterd.

Penetranten

Allereerst zijn er nieuwe en slimmere penetranten toegepast waardoor de “natwax” nog sneller en beter door de waterfilm kan breken. Hierdoor is gewaarborgd dat, indien er nat-in-nat wordt gewerkt, de polymere laag perfect penetreert, zich gelijkmatig verdeeld en vervolgens direct vernet op de ondergrond. Hierdoor kan doorlopend en sneller worden gewerkt ook in vochtige weersomstandigheden zoals bijvoorbeeld regen.

Hydrofobe karakter

De hydrofobe eigenschappen en hiermee het hydrofobe karakter van beide beschermsystemen zijn sterk verbeterd. Dit resulteert in een zeer sterk afparelend effect met als gevolg een betere en snellere droging van de behandelde ondergrond.

Conservering

Uiteraard staat de mate van conservering centraal. Ondergronden behandeld met PreCare EasyProtect of PreCare EasyProtect ELS zijn beter beschermd tegen UV-belasting en vertraagd hiermee het verwerings-, c.q. verkrijtingsproces aanzienlijk. Daarnaast biedt de conservering een betere bescherming tegen bijvoorbeeld zure regen en (lichte) chemicaliën. Ook zorgt de aangebrachte conservering ervoor dat behandelde ondergronden langer antistatisch blijven waardoor statische vervuiling zich niet of nauwelijks kan hechten aan de ondergrond.  

Glansgraad

Tot slot bieden beide beschermsystemen voor een hernieuwde en diepere kleur in combinatie met een hogere glansgraad van de behandelde ondergrond.

De applicatievoorwaarden en methodieken veranderen door de toegepaste innovaties niet. Beide systemen kunnen dus gebruikt worden zoals u reeds gewend bent.

delen:      

04/10/2022   |   admin

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.