Nieuws

PreCare RenoCoat Finish maakt de RenoCoat familie compleet!

Met gepaste trots introduceert CCPI een nieuwe aanvulling binnen de RenoCoat® familie. PreCare RenoCoat® geldt al jaren als dé standaard op het gebied van reversibele niet filmvormende beschermsystemen. PreCare RenoCoat® heeft haar waarde al bewezen op vele (inter)nationale projecten van groot naar klein. In 2017 introduceerde CCPI met PreCare RenoCoat® Brilliance een extensie binnen de RenoCoat® familie. PreCare RenoCoat® Brilliance is beter toepasbaar op sterk verkrijtende en verweerde ondergronden. Het geeft ondergronden met name esthetisch een meer zijdeglans uiterlijk daar waar PreCare RenoCoat® een meer matte uitstraling geeft op gecoate ondergronden.

Nu, in 2020, introduceert CCPI de nieuwste aanwinst binnen de RenoCoat® familie. Met PreCare RenoCoat® Finish rekken we de mogelijkheden om te blijven conserveren met reversibele beschermsystemen verder op. Dit geheel in lijn met onze visie en onze voorkeur voor het conserveren met reversibele, niet filmvormende beschermsystemen. PreCare RenoCoat® Finish is hét antwoord op ondergronden die door achterstallig of onjuist onderhoud sterk zijn gedegradeerd. Met ons unieke en exclusief ontwikkelde CCPI Conditiescore Systeem kunnen we ondergronden categoriseren aan de hand van de huidige technische staat en op basis hiervan het meest geschikte beschermsysteem bepalen. Met PreCare RenoCoat® Finish verleggen we de grens, daar waar reversibele, niet filmvormende beschermsystemen niet toereikend genoeg zijn. Waar PreCare RenoCoat® geschikt is voor ondergronden die vallen in conditiescore 2 en PreCare RenoCoat Brilliance voor ondergronden die vallen in conditiescore 3 is PreCare RenoCoat® Finish zelfs toepasbaar in conditiescore 4.

PreCare RenoCoat FinishPreCare RenoCoat Finish 2

PreCare RenoCoat® Finish biedt dus een reversibel alternatief tegen het conserveren van ondergronden middels de meer risicovolle filmvormende beschermsystemen. Het wordt dus mogelijk om veel meer ondergronden die technisch gezien in een slechtere staat zijn, te conserveren middels een zelfopofferend en niet filmvormend beschermsysteem. Dit betekent voor applicatiebedrijven een hoger rendement en veel lagere risico’s! Door het verder verleggen van de grens past PreCare RenoCoat® Finish dus ook uitstekend binnen een gevelonderhoudsprogramma of MJOP gestuurd onderhoudsplan. Qua duurzaamheid biedt PreCare RenoCoat® Finish een levensduur afhankelijk van de technische staat van de ondergrond tot wel 3 jaar.

PreCare RenoCoat Finish 3

PreCare RenoCoat® Finish is een zogeheten hybride beschermsysteem. Dus de voordelen van een filmvormend beschermsysteem maar niet de risico’s! Hetgeen betekent dat het de applicatievoorwaarden, gebruiksvriendelijkheid en applicatierisico’s heeft zoals u gewend bent van de andere RenoCoat® beschermsystemen maar dat de esthetische eigenschappen gelijk of beter zijn dan het gemiddelde filmvormende beschermsysteem. Qua kosten valt PreCare RenoCoat® Finish dan ook tussen PreCare RenoCoat® Brilliance en het gemiddelde filmvormende beschermsysteem in, zowel qua materiaal-, alsook de applicatiekosten.

Neem gerust contact met ons op om u verder te informeren over dit innovatieve beschermsysteem. Zoals u gewend bent van ons geven wij geen gratis samples weg of bieden we spectaculaire introductiekortingen aan maar willen we u graag op uw project overtuigen van deze nieuwe oplossing. 

Bekijk hier het TPI en MSDS blad van PreCare RenoCoat® FInish

Bekijk via de onderstaande link een voorbeeld waarbij PreCare RenoCoat® Finish wordt aangebracht.

 

delen:      

04/03/2020   |   admin

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.