Nieuws

Gevel Kennismiddag bij Weska: 21 oktober 2019

Op maandag 21 oktober organiseren wij samen met onze dealer Weska Schoonmaakproducten een kennismiddag. Doel van de middag is het beantwoorden van uiteenlopende vragen en het vergroten van uw kennis! Deze middag is voor bedrijven die zich richten op specialistisch onderhoud van gevels. De middag omvat o.a. een uitgebreide cursus t.a.v. het reinigen, beschermen en onderhouden van alle veel voorkomende ondergronden.

Doel van de middag is het beantwoorden van uiteenlopende vragen en het vergroten van uw kennis! De middag zal plaatsvinden bij Weska Schoonmaakproducten met inloop vanaf 13:00 uur en de middag zal omstreeks 15:00 uur eindigen. Er zijn geen kosten verbonden aan een eventuele deelname. Kortom een zeer nuttige middag waarbij uw uitdagingen en vragen centraal staan.

CCP International is al ruim 12,5 jaar een ontwikkelaar en producent van reinigings- en conserverings-, en onderhoudsproducten voor vrijwel alle type ondergronden. Weska Schoonmaakproducten is dé totaalleverancier voor alle schoonmaakuitdagingen en exclusief dealer van de oplossingen van CCP International.

Aanmelden kan via de volgende link: https://lnkd.in/gcQpqEK

delen:      

04/10/2019   |   admin

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.