Nieuws

Product in de spotlight: PreClean ® N-Créme

PreClean® N-Creme is een licht polijstend reinigingsmiddel dat uitstekend toepasbaar is om hardnekkige verontreiniging veilig en gebruiksvriendelijk te verwijderen. PreClean® N-Creme is op vele soorten harde gladde ondergronden toepasbaar. Zo is het o.a. uitstekend te gebruiken op RVS, tegelwerk, Trespa, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, glaswerk etc.

Door de unieke combinatie van reinigende componenten en een vast polijst additief verwijderd PreClean® N-Creme hardnekkige verontreiniging zonder aantasting van de ondergrond. Zo is PreClean® N-Creme ook uitstekend te gebruiken wanneer er sprake is van lichte etsing op bijvoorbeeld aluminium of (gevel) glas. PreClean® N-Creme is ook uitstekend toepasbaar om verkrijting op diverse ondergronden te verwijderen. Doordat PreClean® N-Creme een viskeuze vloeistof is zorgt dit ervoor dat PreClean® N-Creme gemakkelijk in gebruik is (geen verdunningen etc.) en bovendien economisch in gebruik.

PreClean® N-Creme is bijvoorbeeld ook uitstekend te gebruiken in combinatie met PreClean® N of PreClean® AL10 als voorbereiding op het conserveren van ondergronden met bijvoorbeeld PreCare RenoCoat®.

Bekijk hier het TPI en MSDS blad van PreClean® N-Creme voor meer informatie! Mocht u nog meer informatie willen over PreClean® N-Creme of andere producten van CCP International, neem dan gerust contact met ons op! 

delen:      

23/01/2017   |   Admin

« Terug

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.