• nl
  • en

Direct iemand spreken?

+31 (0)180 512611

Een MJOP als startpunt voor jouw object in de regio Zuid-Holland!

14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen Conform ISO 9001 kwaliteiten Zeer ruime praktijkervaring

CCPI heeft een grote voorkeur voor MJOP gestuurd onderhoud vanuit Zuid-Holland. Een MJOP, of meerjarig onderhoudsprogramma biedt vele voordelen voor eigenaar, beheerder en applicateur. Een MJOP opstellen is in Zuid-Holland van groot belang. Hiermee creëren we continuïteit voor onze opdrachtgevers en bieden we een overzichtelijk budgettair plan voor het gevelonderhoud voor 5, 10 of zelfs 20 jaar. Door deze onderhoudsprogramma’s op te stellen en periodiek onderhoud uit te voeren conform de richtlijnen worden jouw gevels optimaal beschermd en blijven deze technisch en esthetisch in een goede staat. Ondergronden krijgen hiermee de aandacht die zij verdienen. Zeker ook voor nieuwe recent opgeleverde objecten is het van groot belang een onderhoudsprogramma op te stellen om zo binnen de geldende garanties te blijven. Om aan garanties te blijven voldoen zijn er onder andere strikte eisen en voorwaarden wat betreft de reinigingsmiddelen en/of conserveringsproducten die in een onderhoudsprogramma mogen komen. Hierover kunnen we je uiteraard uitgebreid adviseren.

Recente projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze recente projecten.

Bekijk projecten

Voorkom achterstallig onderhoud en begin met het opstellen van een MJOP vanuit Zuid-Holland

Onze tailormade projectadviezen in combinatie met onze oplossingen op het gebied van reiniging, conservering en onderhoud passen uitstekend in een MJOP. In de praktijk komen we helaas vaak projecten tegen waarbij ondergronden technische gezien aan het einde van de levensduur zijn. Vaak ligt achterstallig- of verkeerd onderhoud hier aan ten grondslag. Qua onderhoudshistorie is het vaak gissen naar wat er in de afgelopen jaren allemaal is gebeurd. Wanneer ondergronden dusdanig zijn gedegradeerd dient vaak teruggegrepen te worden naar kostbare methoden om bijvoorbeeld gevels of kozijnen te herstellen door het aanbrengen van beschermsystemen of gevelcoatings.

Een projectmatige benadering voor het onderhoud van gevels

Met het CCPI Conditiescore Systeem hebben we een systeem ontwikkeld waarbij gesloten, non-poreuze ondergronden gecategoriseerd kunnen worden op basis van de huidige technische staat. Dit systeem biedt een gedetailleerde onderbouwing voor het toe te passen conserverings- of beschermingssysteem. Hierdoor is het zeer geschikt voor een projectmatige benadering in combinatie met tailormade projectadvies en het opstellen van een MJOP met bijbehorend onderhoudsprogramma vanuit Zuid-Holland.>

Neem contact op voor meer informatie

Woon je in Zuid-Holland en wil je meer informatie over het opstellen van een MJOP of onderhoudsprogramma? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 512611 of stuur een e-mail naar info@cleaningcareproducts.com. We staan graag voor jou klaar.

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.