Oplossingen voor kwalitatief gevelonderhoud in Rotterdam

14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen Conform ISO 9001 kwaliteiten Zeer ruime praktijkervaring

CCP International BV, of in de volksmond CCPI, is al ruim 12,5 jaar een ontwikkelaar en producent van hoogwaardige reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten voor gevelonderhoud in regio Rotterdam. Onze oplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd conform ISO 9001 kwaliteiten, 14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen. Dat betekent dat milieuaspecten en effecten bewust zijn afgewogen en geborgd. CCPI uit Krimpen a/d Lek, nabij Rotterdam, biedt diverse schoonmaak-, bouw-, en gevelonderhoudsbedrijven een uitgebreid scala aan innovatieve oplossingen aan op het gebied van gevelonderhoud en vastgoedonderhoud

Recente projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze recente projecten.

Bekijk projecten

Je gevel beschermen met tijdig en uitstekend gevelonderhoud en een gevelcoating in regio Rotterdam

CCPI beschikt over ruime praktijkervaring in het leveren van tailormade oplossingen zoals gevelcoating voor vrijwel alle ondergronden en type projecten in regio Rotterdam. Door een bredere kijk op reinigings- en conserveringsuitdagingen, voortkomend uit de dagelijkse praktijk en onze technische knowhow, zijn wij in staat om per project of probleem een maatwerkoplossing te verzorgen. CCPI biedt oplossingen in de omgeving van Rotterdam voor onder andere:

Professioneel advies voor het optimaal beschermen van jouw gevel in Rotterdam

Naast het aanbieden van oplossingen als gevelcoating, denkt CCPI ook graag proactief met jou mee vanuit Krimpen a/d Lek, nabij Rotterdam. Zo schrijven wij onder andere uitgebreide projectadviezen waarbij een grondige projectinspectie in combinatie met referentieproeven de basis vormt. Hierbij brengen wij de ondergronden in kaart en behalen wij op basis van het type ondergrond, de technische staat, de aanwezige verontreiniging(en) en de scope van onze opdrachtgever een optimaal resultaat.

Oplossingen op maat voor gevelonderhoud in Rotterdam

Ben je geïnteresseerd in een van onze oplossingen om jouw gevel te beschermen met een gevelcoating of heb je een uitdaging op het gebied van gevelonderhoud in regio Rotterdam? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 512611 of stuur een e-mail naar info@cleaningcareproducts.com. We staan graag voor jou klaar.

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.