Oplossingen voor hoogwaardig en kwalitatief gevelonderhoud

14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen Conform ISO 9001 kwaliteiten Zeer ruime praktijkervaring

CCP International BV, of in de volksmond CCPI, is al ruim 12,5 jaar een ontwikkelaar en producent van hoogwaardige reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten voor gevelonderhoud. Onze oplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd conform ISO 9001 kwaliteiten, 14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen. Dat betekent dat milieuaspecten en effecten bewust zijn afgewogen en geborgd. CCPI biedt onder andere schoonmaak-, bouw-, en gevelonderhoudsbedrijven een uitgebreid scala innovatieve oplossingen aan op het gebied van gevelonderhoud en vastgoedonderhoud.

Recente projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze recente projecten.

Bekijk projecten

Je gevel beschermen met tijdig en uitstekend gevelonderhoud en een gevelcoating

CCPI beschikt over ruime praktijkervaring in het leveren van tailormade oplossingen als gevelcoating voor vrijwel alle ondergronden en type projecten. Door een bredere kijk op reinigings- en conserveringsuitdagingen, voortkomend uit de dagelijkse praktijk en onze technische knowhow, zijn wij in staat om per project of probleem een maatwerkoplossing te verzorgen. CCPI voorziet jou van een oplossing voor onder andere:

  • Gevelreiniging
  • Het verwijderen van graffiti
  • Het beschermen tegen graffiti
  • Het onderhouden van een object
  • Het hydrofoberen of impregneren van gevels
  • Het beschermen en reinigen van aluminium

Professioneel advies voor het optimaal beschermen van jouw gevel

Naast het aanbieden van oplossingen als gevelcoating denkt CCPI ook graag proactief met jou mee. Zo schrijven wij onder andere uitgebreide projectadviezen waarbij een grondige projectinspectie in combinatie met referentieproeven de basis vormt. Hierbij brengen wij de ondergronden in kaart en behalen wij op basis van het type ondergrond, de technische staat, de aanwezige verontreiniging(en) en de scope van onze opdrachtgever een zo optimaal mogelijk resultaat.

Oplossingen op maat voor gevelonderhoud

Ben je geïnteresseerd in een van onze oplossingen om jouw gevel te beschermen met een gevelcoating of heb je een uitdaging op het gebied van gevelonderhoud? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 512611 of stuur een e-mail naar info@cleaningcareproducts.com. We staan graag voor jou klaar.

Dealers

Our products are for sale only through official dealers. Find a dealer in your area

Questions?

do you have any questions regarding this topic? Please do not hesitate to contact us.