Alles voor uitstekend gevelonderhoud

14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen Conform ISO 9001 kwaliteiten Zeer ruime praktijkervaring

Wanneer je gevelonderhoud gaat uitvoeren, hebben wij van CCPI de juiste middelen om dit vakkundig te doen. Al ruim 12,5 jaar ontwikkelen en produceren wij diverse hoogwaardige reinigings-, onderhouds- en beschermingsproducten. Zo hebben wij voor ieder schoonmaak- en bouwbedrijf de ideale producten voor gevelonderhoud. Dankzij onze gevelcoatings en andere middelen kun je gevels uitstekend beschermen tegen weersinvloeden, zodat ze er lang mooi uitzien.

Recente projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze recente projecten.

Bekijk projecten

Diverse hoogwaardige producten voor gevelonderhoud

Na het reinigingen van een gevel is het belangrijk om deze goed te beschermen tegen toekomstig vuil. Onze conserveringsmiddelen zijn hiervoor ideaal. Deze gevelcoatings zorgen ervoor dat de muur lang schoon blijft en maken het mogelijk om nieuw vuil gemakkelijker te verwijderen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien leveren wij alleen 1-componentige producten, waardoor deze gemakkelijk te verwerken zijn bij de applicatie. Ook is onze gevelcoating reversibel; indien nodig kan het tijdens of enige tijd na de applicatie verwijderd worden. Dat geeft gevelonderhoud de nodige flexibiliteit, wat tot een beter eindresultaat leidt.

Wij hebben alles voor iedere gevel

Of je nu een gevel wilt schoonmaken, beschermen of impregneren; wij leveren je de juiste producten voor iedere klus. Eventueel kunnen wij de receptuur van onze producten iets aanpassen of zelfs een product op maat voor je ontwikkelen. Zo krijg je precies wat je nodig hebt om het beste resultaat te bereiken.

Interesse of vragen? Neem contact met ons op

Ben je geïnteresseerd in onze producten voor gevelonderhoud? Vraag je jezelf af met welke gevelcoating je een specifieke gevel het best beschermt of wil je de kleur van de gevel herstellen? Bel dan naar +31 (0)180 512611 of stuur een e-mail naar info@cleaningcareproducts.com.Wij helpen je graag.

Dealers

Our products are for sale only through official dealers. Find a dealer in your area

Questions?

do you have any questions regarding this topic? Please do not hesitate to contact us.