CCPI Conditiescore App

Het CCPI Conditiescore Systeem:

Cleaning Care Products International (hierna CCPI) lanceert een unieke app die het mogelijk maakt voor o.a. gevelonderhoudsbedrijven om op een eenvoudige en efficiënte manier het door CCPI ontwikkelde CCPI Conditiescore Systeem te gebruiken. Met dit innovatieve systeem in combinatie met de app kunnen gesloten, niet poreuze ondergronden gecategoriseerd worden op basis van de huidige technische staat. De categorisatie vind plaats na het doorlopen van de verschillende variabelen uit het CCPI Conditiescore Systeem. Groot voordeel van het gebruik van de app is dat gebruikers een onderbouwd advies kunnen krijgen welk type beschermsysteem het meest geschikt is voor de desbetreffende ondergrond. Welk type beschermsysteem hangt af van de conditiescore waarin de ondergrond valt. Daarnaast krijgen gebruikers ook direct een advies met betrekking tot het periodiek onderhoud van de ondergronden.  


Bewezen in praktijksituaties:

Door het veelvuldig gebruik van het CCPI Conditiescore Systeem in combinatie met onze projectadviezen hebben we gemerkt dat er grote behoefte is bij zowel applicatiebedrijven alsook gebouwenbeheerders en vastgoedeigenaren naar het breder inzetten van deze werkwijze. Ons doel is om ondergronden en projecten de aandacht te geven die ze verdienen met een gedegen en onderbouwde benadering om zo de algehele kwaliteit te verhogen. Uiteraard passend binnen de scope met daarbij aandacht voor het in balans brengen van het beschikbare budget (prijs per m2) in combinatie met de op te leveren kwaliteit. Op deze manier streven we naar meer succesvolle projecten waar bedrijven uiteindelijk met voldoening op kunnen terug kijken wat bovendien resulteert in continuïteit.

Extra mogelijkheden binnen de app:

De komende periode zullen wij onze partners en relaties verder informeren over ons conditiescore systeem in combinatie met de app. Naast het doorlopen van het conditiescore systeem is het ook mogelijk om aanvullende projectgegevens, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van referentieproeven, te koppelen aan de uitkomst van het conditiescore systeem. Deze mogelijkheid bieden wij onze vaste partners en relaties aan. Zij kunnen dan via hun eigen inloggegevens toegang krijgen tot de uitgebreidere versie van de app. Hiermee is het mogelijk om de uitkomsten en aanvullende gegevens te converteren naar een formulier dat eenvoudig te delen is met collega’s en/of opdrachtgevers. Ook worden de formulieren en projecten opgeslagen waardoor eenvoudig eerder opgenomen projecten kunnen worden teruggevonden, gewijzigd en gedeeld.

Met de CCPI Conditiescore App bieden we dus een extra service aan richting onze partners waarmee we de benchmark verleggen en bovendien extra waarde creëren. De CCPI Conditiescore App is te downloaden in de App Store voor Apple en in de Google Play store voor Android.

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.