PreClean ZR5 Gel

PreClean® ZR5 Gel is een krachtig reinigingsproduct met een lage pH speciaal ontwikkeld voor het veilig verwijderen van anorganische vervuiling zoals kalk en roest op diverse ondergronden. Door de unieke samenstelling en viscositeit van PreClean® ZR5 Gel kunnen ondergronden veilig gereinigd worden en levert dit bovendien een beter reinigingsresultaat op doordat de ondergrond volledig benat wordt tijdens het contactmoment.  PreClean® ZR5 Gel heeft een snelle penetrerende werking op de verontreiniging waardoor deze gemakkelijker te verwijderen is. Daarnaast kan PreClean® ZR5 Gel ook uitstekend worden toegepast voor het verwijderen van uitbloei van bijvoorbeeld calciumcarbonaat op metselwerk.

Bijzondere voordelen

  • PreClean® ZR5 Gel verwijdert hardnekkige anorganische, verontreinigingen van diverse ondergronden zoals minerale ondergronden, metalen ondergronden glaswerk etc. en tast zowel de kleur als de ondergrond niet aan mits gebruikt volgens voorschrift.
  • PreClean® ZR5 Gel heeft door zijn unieke samenstelling en viscositeit niet de nadelen van conventionele vloeibare reinigingsproducten (druipen, overspray etc.). Hierdoor zullen schades die ontstaan door het gebruik van vloeibare reinigingsmiddelen kunnen worden beperkt, mits gebruikt volgens voorschrift.
  • PreClean® ZR5 Gel is volledig in water oplosbaar.

Ondergrond

  • » Hout
  • » Mineraal

Type vuil

  • » Anorganische

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.