PreSpec RenoTop 2-K

PreSpec® RenoTop 2-K is een uniek, innovatief, extreem duurzaam beschermsysteem op basis van een kunststofdispersie en beschikbaar in zowel transparant als in alle RAL-kleuren. PreSpec® RenoTop 2-K is uitermate geschikt voor buiten toepassingen op bijvoorbeeld metalen ondergronden zoals o.a. aluminium kozijnen, waterslagen of gevelbeplating. Een behandeling met PreSpec® RenoTop 2-K zorgt voor een zeer duurzame bescherming met easy-to-clean eigenschappen waardoor hernieuwde verontreiniging minder goed kan hechten en derhalve eenvoudiger te verwijderen is. Daarnaast kan de behandelde ondergrond veelvuldig gereinigd worden zonder opnieuw aangebracht te worden, dit door zijn uitstekende hechting aan de ondergrond. De behandelde ondergrond is daarnaast uitstekend beschermd tegen o.a. de invloed van erosie en vocht.   

Daarnaast zorgt een behandeling voor een hernieuwde glans en representatieve uitstraling. PreSpec® RenoTop 2-K is uitermate geschikt voor ondergronden welke technisch gezien aan het einde van de levensduur zijn en gecategoriseerd worden in conditiescore 5 van het CCPI Conditiescore Systeem. Na een behandeling wordt ten alle tijden geadviseerd om de ondergronden op te nemen in een onderhoudsprogramma.

Per 24 augustus 2023 moet voor professioneel en industrieel gebruik een passende opleiding zijn voltooid voor het werken met PreSpec® RenoTop 2-K beschermsysteem. Lees hier meer informatie.

Pluspunten

  • Twee component beschermsysteem in zowel transparant als in RAL-kleur beschikbaar
  • Ontwikkeld voor conditiescore 5 van het CCPI Conditiescore Systeem
  • Uitstekend toepasbaar op diverse metalen ondergronden zoals kozijnen, waterslagen of andere gevelbekleding
  • Geeft na behandeling een hernieuwde representatieve uitstraling en easy-to-clean eigenschappen

Specificaties

Type
Twee component filmvormend beschermsysteem op kleur (RAL) of transparant
Verpakkingseenheid
Blik van 1 of 2,5 liter
UN
1263
UFI
8V0T-Q0VJ-A00T-JM63 (component A) en 311T-R08A-X00T-V9C7 (component B)

Ondergrond

  • » Metaal

Soort conservering

  • » Filmvormend

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.