PreCare EasyProtect ELS

PreCare® EasyProtect ELS is een volledig reversibel water emulgeerbaar volledig transparant conserveringsproduct voor alle gladde gevelmaterialen zoals Trespa (volkern) gevelbeplating, geanodiseerd en gecoat aluminium, RVS (gepolijst) gevel afwerkingen, damwandprofielen (horizontaal en verticaal geplaatst) en zonnepanelen (indien door de betreffende fabrikant geaccordeerd) etc.  PreCare® EasyProtect ELS is niet filmvormend en heeft extreem sterk conserverende eigenschappen waardoor de ondergrond vuil-stof en waterafstotend word. PreCare® EasyProtect ELS is een zelfopofferend conserveringsproduct en beschermt de ondergrond, afhankelijk van de situatie ca. 12 maanden*  en is daardoor bij uitstek geschikt voor gebruik op sterk geprofileerde gevels. PreCare® EasyProtect ELS is uitstekend toepasbaar op ondergronden die gecategoriseerd worden in conditiescore 1 van het CCPI Conditiescore Systeem.

*De genoemde theoretische lifespan is  sterk afhankelijk van o.a. de technische onderhoudsstaat van de ondergrond en de wijze van applicatie alsmede van de applicatiecondities. De genoemde theoretische lifespan is gebaseerd op een ondergrond die na applicatie van de conservering niet meer wordt gereinigd, eerder dan voor het aanbrengen van een nieuwe conservering.

Bijzondere voordelen:

  • PreCare® EasyProtect ELS hecht zeer snel waardoor een snelle droging is gewaarborgd. 
  • PreCare® EasyProtect ELS kan direct op een natte schone ondergrond worden aangebracht. 
  • PreCare® EasyProtect ELS kan ervoor zorgen dat vervuiling die tijdens een droge periode neerslaat op de ondergrond beter wordt weggespoeld bij de eerst volgende regenbui (afhankelijk van de detaillering) en geeft na droging een egaal glanzende laag. 
  • PreCare® EasyProtect ELS geeft de behandelde ondergrond tijdelijk bescherming tegen de aantasting  door vuil, regen en zeewater. 

Ondergrond

  • » Kunstof
  • » Metaal

Soort conservering

  • » Niet filmvormend

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.