PreCare RenoCoat Brilliance

PreCare RenoCoat® Brilliance is een extensie binnen de RenoCoat® familie welke al jaren dé standaard is op het gebied van synthetische, reversibele, niet filmvormende en zelfopofferende conserveringssystemen. PreCare RenoCoat® Brilliance beschermt en conserveert o.a. extreem verkrijten c.q. verweerde ondergronden zoals bijvoorbeeld Trespa, kunststof, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, gelakte oppervlakken etc. Daarnaast geeft een behandeling middels PreCare RenoCoat® Brilliance ondergronden esthetisch gezien de uitstraling zoals deze oorspronkelijk bedoeld is.

Daarnaast zorgt een behandeling met PreCare RenoCoat® Brilliance voor een significant “easy to clean” effect.  PreCare RenoCoat® Brilliance is uitstekend toepasbaar op ondergronden die gecategoriseerd worden in conditiescore 3 van het CCPI Conditiescore Systeem. Daarnaast past een behandeling middels PreCare RenoCoat® Brilliance uitstekend als beschermd en conserverend onderhoud binnen een meerjarenonderhoudsprogramma.  

Bijzondere voordelen:

  • PreCare RenoCoat® Brilliance vermindert hernieuwde vuil- aanhechting aanzienlijk en werkt sterk kleur en glans herstellend.
  •  PreCare RenoCoat® Brilliance vult extreem openstaande poriën op, zodat kleur en glans weer wordt hersteld.
  • PreCare RenoCoat® Brilliance dringt gelijkmatig en diep in de poriën van het behandeld oppervlak. Hierdoor wordt het oppervlak buitengewoon glad zodat vuil geen kans krijgt om zich aan het oppervlak te hechten.
  • PreCare RenoCoat® Brilliance blijkt in de praktijk en in uitgebreide laboratoriumtesten de behandelde ondergronden een uitstekende langdurige bescherming te bieden.
  • PreCare RenoCoat® Brilliance heeft geen H en P zinnen als mede geen gevaren symbolen.

Ondergrond

  • » Kunstof
  • » Metaal

Soort conservering

  • » Niet filmvormend

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.