PreCare RenoCoat

PreCare RenoCoat® is al jaren dé standaard op het gebied van reversibele conserveringsmiddelen. PreCare RenoCoat® beschermt en conserveert bijvoorbeeld Trespa, kunststof, RVS, gemoffeld en geanodiseerd aluminium, glas en gelakte oppervlakken en biedt langdurige bescherming. PreCare RenoCoat® beschermt de ondergronden tegen  aantasting (etsende inwerking) en het verkrijten van gecoate bouwmaterialen door bijvoorbeeld calcium carbonaten, aluminium oxides en UV straling en bovendien wordt het oppervlak easy-to-clean. PreCare RenoCoat® beschermt onder anderen tegen: industriële neerslag, zure regen, hars van bomen, roet en metaaldeeltjes, vogeluitwerpselen, zoute (zee)lucht, UV straling, pekel en vervuiling door insecten. PreCare RenoCoat® is uitstekend toepasbaar op ondergronden die gecategoriseerd worden in conditiescore 2 van het CCPI Conditiescore Systeem.

Bijzondere voordelen:

  • PreCare RenoCoat® vermindert hernieuwde vuil- aanhechting aanzienlijk en werkt sterk kleur en glans herstellend.
  • PreCare RenoCoat® dringt gelijkmatig en diep in de poriën van het behandeld oppervlak. Hierdoor wordt het oppervlak buitengewoon glad zodat vuil geen kans krijgt om zich aan het oppervlak te hechten.
  • PreCare RenoCoat® blijkt in de praktijk en in uitgebreide laboratoriumtesten de behandelde ondergronden een uitstekende langdurige bescherming te bieden.

Ondergrond

  • » Kunstof
  • » Metaal

Soort conservering

  • » Niet filmvormend

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.