PreCare RenoCoat Finish

PreCare RenoCoat® Finish is een uniek, hybride en transparant beschermsysteem op basis van de nieuwste beschikbaar technologieën en grondstoffen. PreCare RenoCoat® Finish is speciaal ontwikkeld om toegepast te worden op ondergronden welke gecatgoriseerd worden in conditiescore 3 of 4 van het CCPI Conditiescore Systeem. Derhalve past het gebruik van PreCare RenoCoat® Finish uitstekend binnen een gevelonderhoudsprogramma of MJOP gestuurd onderhoudsplan.

PreCare RenoCoat® Finish laat een poriën vullende beschermlaag achter die zeer eenvoudig is aan te brengen op een schone ondergrond. PreCare RenoCoat® Finish biedt behandelde ondergronden een duurzame bescherming tegen verdere degradatie van de ondergrond door de etsende inwerking van vervuiling en UV-straling. PreCare RenoCoat® Finish werkt tevens sterk kleur- en glansherstellend. PreCare RenoCoat® Finish is speciaal ontwikkeld om te worden toegepast op sterk verweerde of verkrijtende ondergronden. PreCare RenoCoat® Finish is o.a. toepasbaar op alle gesloten niet poreuze ondergronden zoals bijvoorbeeld gemoffeld, gecoat en/of geanodiseerd aluminium, Trespa (Volkern), RVS etc.

Bijzondere voordelen:

  • PreCare RenoCoat® Finish is zeer eenvoudig aan te brengen.
  • PreCare RenoCoat® Finish is zeer economisch in gebruik.
  • PreCare RenoCoat® Finish is speciaal ontwikkeld om sterk verweerde of verkrijtende ondergronden duurzaam te herstellen (conditiescore 3-4 van het CCPI Conditiescore Systeem).
  • PreCare RenoCoat® Finish past uitstekend binnen een meerjaren onderhoudsprogramma (MJOP).

Ondergrond

  • » Metaal

Behandeling

  • » Beschermen

Soort conservering

  • » Niet filmvormend

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.