• nl
  • en

Direct iemand spreken?

+31 (0)180 512611

Aluminium reinigen met innovatieve oplossingen in de provincie Zuid-Holland

14001 milieurichtlijnen en GMP+ normen Conform ISO 9001 kwaliteiten Zeer ruime praktijkervaring

Grondig en bovenal veilig aluminium reinigen doe je met de innovatieve oplossingen van CCPI uit Zuid-Holland! Aluminium is een van de meest gebruikte gevelmaterialen. Geleverd in verschillende kleuren biedt het een goede en mooie afwerking voor diverse gevels. Zo wordt aluminium gebruikt voor de kozijnen, raamprofielen en in sommige gevallen gevelbeplating. Afhankelijk van de staat van het aluminium, de aanwezige verontreiniging en de scope van onze opdrachtgever biedt CCPI uit Zuid-Holland innovatieve oplossingen aan voor het reinigen van aluminium.

Recente projecten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze recente projecten.

Bekijk projecten

Verschillende soorten aluminium reinigen met de juiste producten in Zuid-Holland

Doordat we vaak te maken hebben met combinatievervuilingen op aluminium (organisch en anorganisch) dienen ondergronden vaak gereinigd te worden met meerdere producten. Meestal wordt organische vervuiling gereinigd met producten welke alkalische eigenschappen bevatten en wordt anorganische vervuiling verwijderd met producten welke zure eigenschappen bevatten. CCPI heeft innovatieve methodieken waarmee efficiënt gereinigd kan worden doordat de reinigingsmiddelen van CCPI complementair aan elkaar zijn.

Een zorgvuldige reiniging bij jou in Zuid-Holland voorkomt dat je achteraf kozijnen moet herstellen

Aluminium is een vrij delicate ondergrond, waardoor het reinigen zorgvuldig moet gebeuren. Om deze reden heeft CCPI de voorkeur voor een zo neutraal mogelijk reinigingsmiddel om zo de kans op schades zoals etsingen te voorkomen. Daarnaast zijn neutrale reinigingsmiddelen enerzijds gebruiksvriendelijker en anderzijds minder schadelijk voor het milieu.

Voorkom verdere degradatie door schades aan kozijnen meteen te herstellen bij jou in Zuid-Holland

Na een grondige reinigingsbeurt van bijvoorbeeld aluminium kozijnen of beplating door ons bedrijf in Zuid-Holland, is het altijd aan te raden om deze direct te conserveren en eventuele schade te herstellen. Hiermee bescherm je het aluminium tegen verdere degradatie, en het aanbrengen van een conservering zorgt ervoor dat het aluminium vele malen gemakkelijker en efficiënter te reinigen is.

Neem contact op voor advies

Woon je in Zuid-Holland en vraag je jezelf af met welk middel je jouw aluminium het best kunt reinigen, of wil je bijvoorbeeld meer weten over het herstellen van je kozijnen? Wij geven je graag advies. Bel hiervoor naar +31 (0)180 512611 of stuur een e-mail naar info@cleaningcareproducts.com.

Dealers

Onze producten zijn alleen via officiële dealers te koop. Vind een dealer in uw omgeving

Vragen?

heeft u vragen naar aanleiding van dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op.